Бързи и лесни кредити до 7 000 лева, в рамките на 24 часа.

Ако имате поръчител, лошата Ви кредитна история е без значение.

Бърз трансфер на кредита

Без скрити такси

Сигурност при кандидатстване

Бързи и лесни кредити

49,9% ГПР (променлив)
Вземете 20 000 лева за срок от 48 месеца, (с) месечна вноска 822,85 лв райната сума за връщане възлиза на 39 496,72 лева. ГЛП: 10%

Кредит с поръчител

Отхвърляла ли е някоя банка, заявката Ви за кредит? Ние сме различни. Ако имате поръчител, Вашата лоша кредитна история не е от значение за нас. За нас е достатъчно Вашият поръчител да се съгласи да покрива вноските по кредита, ако Вие имате затруднение да ги плащате. А ако е собственик на недвижим имот, то шансът да бъде одобрен е по-голям. Щом роднините и приятелите Ви вярват, ние не се съмняваме в това!

Кой може да е Поръчител?

Поръчителят е лице, което се съгласява да извършва плащанията по кредита Ви, ако по някаква причина Вие не можете. Поръчител може да бъде всеки между 25 и 75 - годишна възраст. Поръчителят трябва да има активна банкова сметка, да си плаща сметките и да може да си позволи месечните вноски по кредита. В случай че Поръчителят има кредити, той НЕ трябва да има закъснения по тях. Поръчителят трябва да е собственик или съсобственик на имот, защото според нас те са по-стабилни финансово. В повечето случаи поръчители са роднини или близки приятели. Може да бъде всеки, който Ви познава и Ви вярва.

Кои сме ние?

Rapida е новоучредена компания на българския пазар, но имам богат опит в кредитирането. От 2005 г. работим във Великобритания, където сме предоставили заеми за над 2 млрд лева на 230 000 потребители. Нашата философия е, че клиентите ни са по-важни за нас от числата и статистиката. Работим според ясни правила, без скрити такси. Потребителите могат да заемат до 7 000 лева със срок на изплащане в рамките на 60 месеца.

Ranking firm

Recenzja Rapidy

Skontaktuj się z nami

Biuro obsługi klienta
hello@rapida.bg
e-mail do Działu Windykacji
collections@rapida.bg
Telefon do Działu Windykacji
+359 2 493 0185

Ако закъснеете с вноска, направете плащане към:

Rapida Sp. z o.o. ul. Ostatnia 1c 31-444 Kraków
Номер на сметка: BG15UNCR70001523446589
Моля, посочете идентификационния номер на кредитата си в описанието на паричния превод.